CURS ONLINE INTERACTIV

Python 3

PENTRU ÎNCEPĂTORI


"Primul volum Python în română care pur și simplu m-a uimit. Foarte bine explicat și ușor de înțeles." (Alexandru Cosmin)

"Cea mai bună carte de Python din RO." (Iulian Geană)

"Livrare promptă! M-am pus pe treabă!" (Emil Ilie)

TOATE RECENZIILE
Cont Premium

De ce acest curs?

Vrei să înveți să programezi cu Python? Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Descoperă cel mai accesibil și eficient curs online pentru începători. Vei avea acces complet la lecții interactive și antrenante, proiecte practice, vei învăța să scrii cod elegant și eficient în doar câteva săptămâni, totul special definit pentru începători. Doar câteva date utile despre noi:

7350+
Studenți
1.750.000+
Pagini vizualizate

Reconversie profesională? Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum și transformă-ți visul în realitate! Vezi dacă ți se potrivește programarea, fără a plăti sume consistente. Devino un programator priceput cu diplomă de Junior (cu încărcare rapidă pe LinkedIn) și atrage atenția angajatorilor cu noile tale abilități.

Cum poți obține un cont premium?

Dacă ai deja un cont gratuit, poți achiziționa ca upgrade un abonament anual cu doar 59 lei care îți oferă acces complet la conținutul platformei noastre. După ce comanda este finalizată, abonamentul dvs. va fi activat imediat în mod automat de sistem, iar tu vei putea studia în liniște.

 

Cui se adresează acest curs?

Elevilor din ciclul gimnazial Și liceal
Profesorilor de Informatică și TIC
Studenților de la facultățile de profil
Tuturor celor interesați de învățarea limbajului Python
Oricărei persoane care vrea să înceapă cu un limbaj ușor pentru învațarea programării
Învață un limbaj de programare nou la orice vârstă!

Ce conține contul Premium?


Exerciții și Proiecte  Teste grilă  Acces de pe mobil și TV  Pentru Începători

Pe lângă cele evidențiate mai sus, ai la dispoziție și o miniculegere de probleme pe care o poți folosi pentru a-ți exersa cunoștințele dobândite!

Portofoliu educațional / certificat util la CV

Fiecare persoană care a parcurs acest curs este pregatită să dezvolte algoritmi simpli pentru rezolvarea unor probleme clasice de programare și să treacă la nivelul următor, pentru a aprofunda învățarea acestui limbaj, cât și ocuparea unui post Entry Level cu limbajul Python. După parcurgerea cursului, primești și o


Diplomă de Programator Junior

Diploma contează la CV-ul tău, iar compania noastră are o experiență de 31 de ani, cu notorietate în domeniul IT&C. Autorii și colaboratorii noștri sunt oameni dedicați procesului educațional, cu o experiență pedagogică vastă și autori de manuale școlare și auxiliare avizate de Ministerul Educației.

Reduceri de preț / B2B

🍎 Pentru clase de elevi și grupuri de studenți oferim reduceri semnificative sub forma pachetelor de grup (+1 pentru profesor). Solicită oferta personalizată la hello@infobits.ro sau 0727.731.947.

INFORMAȚII PENTRU COMPANII

 

Alte avantaje importante

Fii realist - învață algoritmică!
O gândire algoritmică solidă este utilă în aproape orice situație pe care o întâlnești pe parcursul vieții și reprezintă un real avantaj. Vei găsi pe Internet tot felul de opinii precum că nu e nevoie de matematică și algoritmică pentru a deveni programator Junior, Front-End Developer, ș.a.m.d. Nu te lăsa însă amăgit de acești lupi moraliști – dacă te vei uita puțin prin CV-urile lor, vei observa că mai toți au studii universitare de profil, master ori doctorat, dar îți vând gogoși – „te fac programator în 6 luni”, „o să ai un job garantat după curs”, etc. Să fim serioși! Trebuie să filtrăm adesea informația primită în social media și să gândim pragmatic. Da, bineînțeles că te poți angaja după 4 luni, poate poți prinde chiar și un internship încă de pe banca academiei, însă lucrurile sunt puțin mai serioase decât prezentate comercial. Informatica este Matematică aplicată.

Informatica, programarea, codarea - cum vrei să-i spui - este o meserie complexă și deosebit de frumoasă. Prin multă muncă și studiu individual ori colectiv, poți deveni pasionat, ceea ce este un deziderat fundamental al oricărei meserii. Pofta vine „mâncând” editorul, zi de zi ...Lecțiile sunt actualizate și îmbunătățite frecvent, ținând cont și de feedbackul oferit de utilizatori. Materialele de studiu destinate elevilor respectă programele școlare aflate în vigoare și sunt adaptate structurii școlare pentru anul 2023-2024, având un caracter modular, pentru a veni în sprijinul elevilor și cadrelor didactice la clasă.

Studiezi în ritmul tău
Nu ai un orar fix. Citești când poți și vrei materialele oferite, apoi efectuezi testele de evaluare ori sarcinile de lucru în timp util. Obții ulterior o situație obiectivă a cunoștințelor tale, într-un mod concis și eficient. În câteva săptămâni poți avea Diploma ta de Programator Junior!

Lucrezi de oriunde, oricând
Poți accesa materialele de pe orice dispozitiv dorești, fie că este un PC desktop, cel de acasă ori de la școală, un laptop, o tabletă sau un telefon mobil. Ne-am gândit la toți, așadar platforma noastră educațională este optimizată multi-device, precum deja poate ai și observat.

Satisfacție garantată 100%
Dobândirea abilităților de programare și obținerea unei gândiri algoritmice solide au stat la baza creării acestui curs online. Suntem siguri că parcurgând toate secțiunile platformei noastre va fi pentru voi un real și util beneficiu la școală ori în cariera profesională, așa cum este în cazul a miilor de cursanți care deja l-au absolvit. Pornește și tu la acest drum acum!

O carieră de viitor
Multe mari companii (Netflix, Google, Uber, etc) folosesc limbajul de programare Python, care de altfel permite dezvoltarea de aplicații bazate pe Inteligență Artificială. Limbajul este foarte popular, versatil și permite dezvoltarea unei game largi de aplicații complexe din domenii ca: data science, medicină, economie, automatizări, dezvoltare IoT, bioinformatică, astronomie, ș.a.m.d. Este important să te specializezi într-un domeniu care te pasionează și să îți dezvolți apoi abilitățile pentru a avea succes în carieră.

 
Hai și tu în clubul nostru!
Python 3 e super tare!
 arrow_back   home   perm_identity   list   arrow_upward