CURS ONLINE INTERACTIV

Python 3

PENTRU ÎNCEPĂTORI


"Primul volum Python în română care pur și simplu m-a uimit. Foarte bine explicat și ușor de înțeles." (Alexandru Cosmin)

"Cea mai bună carte de Python din RO." (Iulian Geană)

"Livrare promptă! M-am pus pe treabă!" (Emil Ilie)
Cont Premium

De ce acest curs?

Vrei să înveți să programezi in Python? Atunci ai ajuns în locul potrivit!

Descoperă cel mai accesibil și eficient curs online pentru începători. Vei avea acces complet la lecții interactive și antrenante, proiecte practice, vei învăța să scrii cod elegant și eficient în doar câteva săptămâni, totul special definit pentru începători.

Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum și transformă-ți visul în realitate! Devino un programator priceput și atrage atenția angajatorilor cu abilitățile tale excepționale.

Cum poți obține un cont premium?

Dacă ai deja un cont gratuit, poți achiziționa ca upgrade un abonament anual cu doar 39 de lei care îți oferă acces complet la conținutul platformei noastre. După ce comanda a fost finalizată, abonamentul dvs. va fi activat imediat în mod automat de sistem.Atenție. Adresa de email folosită la achiziționare trebuie să fie identică cu cea asociată contului creat pe platforma educațională www.pythonisti.ro.

De ce doar 39 de lei?

O meditație de 2 ore costă cel puțin 100 lei. Acest curs este cel mai ieftin curs de pe piață, vizitat de peste 1.300.000 de ori, cu peste 5000 de absolvenți :) În altă ordine de idei, conținutul cursului acoperă materia predată de alte academii la prețuri deosebit de mari, nefondate, având în vedere că totuși informația este livrată în format electronic.

Nu suntem subvenționați de vreo entitate, sunt anumite costuri de mentenanță și drepturi de autor care pot fi susținute doar de utilizatorii înregistrați cu un cont premium, iar pentru aceasta le mulțumim pentru suport!

Am ales un cost minim anual pentru o experiență educațională modernă și utilă celor ce doresc cu adevărat să învețe limbajul de programare Python în ritm propriu, de pe orice dispozitiv.

Cui se adresează acest curs?

• Elevilor din ciclul liceal, ani terminali
• Profesorilor de Informatică și TIC
• Studenților de la facultățile de profil
• Tututor celor interesați de învățarea limbajului Python
• Oricărei persoane care vrea să înceapă cu un limbaj ușor pentru învațarea programării
Învață un limbaj de programare nou la orice vârstă!

Portofoliu educațional / certificat util la CV

Fiecare persoană care a parcurs acest curs este pregatită să dezvolte algoritmi simpli pentru rezolvarea unor probleme clasice de programare și să treacă la nivelul următor, pentru a aprofunda învățarea acestui limbaj, cât și ocuparea unui post Entry Level cu limbajul Python. După parcurgerea cursului, primești și o


Diplomă de Programator Junior

Având acces complet la lecții, poți obține diploma de programator Junior și conținutul va fi fără reclame. Diploma contează la CV-ul tău, iar editura noastră are o experiență de 30 de ani în domeniul IT&C.

Reduceri de preț / B2B

🍎 Pentru clase de elevi și grupuri de studenți oferim reduceri semnificative sub forma pachetelor de grup (+1 pentru profesor). Solicită oferta personalizată la hello@infobits.ro sau 0727.731.947.

Hai și tu în clubul nostru!
Python 3 e super tare!
 arrow_back   home   perm_identity   list   arrow_upward